Александър Мацурев за резултатите: Осигурените средства за две улици в село Баня са 1 500 000 лв., предстои ремонт на 1,5 км на главения път и още…

0

Александър Мацурев заедно с еврокомисаря и зам. председател на ЕНП Мария Габриел, Росен Желязков, водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Благоевград и областния координатор на ГЕРБ Андрей Новаков посетиха вчера село Баня, пътя Юндола и гр. Хаджидимово.

Цифрите и резултатите говорят сами: За с. Баня осигурените средства за ремонт на ул. „Ангел Даракчиев“ и ул. „19-та“ са на стойност 1 500 000 лв. Предстои ремонт на 1,5 км на главен път в с. Баня, който е на етап проектиране. Правителството отпусна средатва за ремонт на пътя Юндола – с. Смолево – с. Бел Камен на стойност 245 360 лв. В Хаджидимово тече реконструкция на ул. „Св. Климент Охридски“ средствата са 600 000 лв. и изграждане на нов физкултурен салон на СУ „Никола Вапцаров“ – 722 220 лв. Оценката остава на всеки.

#ГЕРБ

„До изборите нашите противници ще говорят само лъжи и измислици, ще пускат компромати и ще разпространяват грозни фалшиви новини. Ние ще показваме как строим и какво сме изградили„ това заяви  премиерът на България и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Алексанър Мацурев написа поста на  стената си, защото вярва, че само с реални действия и с много работа заедно можем да продължим напред. Всичко останало са просто празни приказки.

 

 

 

The post Александър Мацурев за резултатите: Осигурените средства за две улици в село Баня са 1 500 000 лв., предстои ремонт на 1,5 км на главения път и още… appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Александър Мацурев за резултатите: Осигурените средства за две улици в село Баня са 1 500 000 лв., предстои ремонт на 1,5 км на главения път и още…

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация