Активно присъствие на община Банско на Международните туристически изложения

0

И през април, Община Банско, съвместно с представители на туристическия бранш, продължи да промотира туристическия бизнес, участвайки в три международни туристически изложения. За първа година Банско се представи на Международното туристическо изложение Tourism & Travel Expo в гр. Кишинев, Молдова. Събитието премина при силен интерес от професионалисти в областта на туризма и от индивидуални туристи, които се интересуват от ски, планинарски, културен и фестивален туризъм. Над 60 участници и туристически компании от Молдова, Румъния, България, Грузия и други се представиха на изложението.
На международните туристически изложения East Mediterranean International Tourism and Travel Exhibition в гр.Истанбул, Турция и „Културен туризъм 2023“, Велико Търново, община Банско успешно затвърди своите позиции на турския и български пазар.
Участието на трите международни туристически изложения допринесе за създаването на нови контакти, разширяване на мрежата от партньори и клиенти от цял свят във всички сектори на туристическия бранш. Представени бяха възможностите за туризъм през цялата година. Основен интерес за посетителите, освен ски центъра, представляваха условията за СПА, оздравителен и природен, културен и фестивален туризъм, предлагани в курорта и региона.

The post Активно присъствие на община Банско на Международните туристически изложения appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви