Яне Янев изригна: Управлението на Котев е фарс, а заседанията на ОбС, начело с безпомощната кукла на конци Синански, са срам за Сандански

0

Лидерът на РЗС Яне Янев и общинските съветници от партията искат ревизия на всички общински дружества и на публичните финанси на общинската администрация в Сандански.Ето какво пишат от партията в специална позиция:

„ПГ на РЗС – Сандански от началото на мандата категорично възразява срещу корупционния модел на управление в УВЕКС – Сандански и затова с гласовете си в общинския съвет отстрани Тодор Гикенски. За съжаление обаче кмета Котев продължи стария модел в УВЕКС – Сандански с нова схема, чрез която публичните финанси на общинското ВиК дружество отново са тайни, непрозрачни и подвластни не на принципала на дружеството, а на тартора на нова групировка. За тази групировка предстои да направим необходимите разкрития в най-близко бъдеще.

РЗС няма да участва в днешната схемаджийска сесия и призовава общинските съветници от останалите партии да не дават възможност под какъвто и да е предлог Котев да продължава да управлява еднолично чрез подставено лице УВЕКС – Сандански. Време е всичко да излезе на показ. Искаме ревизия на всички общински дружества и на публичните финанси които харчи безразборно общинската администрация.

Управлението на Котев е фарс, а заседанията на общинския съвет начело с безпомощната кукла на конци Синански са срам за Сандански.
РЗС от днес заявява категорично, че ще положи необходимите усилия за да преструктурира местното самоуправление в Сандански, така че да има прозрачност и отговорност“.

Източник – Региона БГ: Яне Янев изригна: Управлението на Котев е фарс, а заседанията на ОбС, начело с безпомощната кукла на конци Синански, са срам за Сандански

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация