Съдът реши: Експерти от София доказват бил ли е в афект Емил Първанов- Ембака

0

Допълнителна експертиза ще изяснява бил ли е в състояние на афект Емил Първанов- Ембака по време на екшъна на АМ „Струма” край Сандански, при който бе убит легионерът Николай Чивиев.

Това решиха току-що благоевградските окръжни съдии, мотивирайки се с противоречие между двете експертизи, изготвени от психиатри и психолози.

В първата, изготвена от благоевградските експерти, се твърди, че по време на инцидента Ембака е бил в състояние на афект, предизвикан от агресията на Чивиев, а във втората, подготвена от столичните специалисти, се твърди обратното – че не е бил афектиран.

Магистратите постановиха новата експертиза да бъде изготвена от столичните вещи лица, които се оказа, че не са провели лично интервю с Емил Първанов и не са изгледали видеозаписите от фаталния ден, пише струма бг.

Емил Първанов – Ембака е предаден на съд за това, че на 26.06.2015 г., около 13.30 ч. на новостроящ се обект „магистрала Струма“, ЛОТ-4, чрез нанасяне на удар с камък по главата умишлено е умъртвил Николай Чивиев от гр.София, като деянието е извършено по хулигански подбуди.

Пострадалият Николай Чивиев работел в „Агромах Роуда“ ЕООД като координатор от 03.11.2014 г. Отговарял и организирал обезпечаването на строителството с материални ресурси, оперативно управление на строителните дейности, технически надзор на съоръженията, решавал оперативно проблемите, възникнали в процеса на строителната дейност и др.

Материалът Съдът реши: Експерти от София доказват бил ли е в афект Емил Първанов- Ембака е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Източник – Региона БГ: Съдът реши: Експерти от София доказват бил ли е в афект Емил Първанов- Ембака

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация