Възпитаници на Данс център „Влахов“ облякоха носии и празнуваха в аванс 8-ми март

0

Данс център „Влахов“ вдигна голям банкет за 8-ми март в аванс. Дрескодът за събитието беше носии и всички възпитаница на центъра бяха пременени в красиви носии.
Празненството започна с изпълнение на гайдар,който свири на живо популярни мелодии.По същото време жена в носия обходи с питка всички маси.

По време на купона се проведе и конкурс за най-добре омесен хляб.Проведе се и кулинарна надпревара с традиционни български ястия.

„ Вечерта премина с много танци и емоции…Нашата цел е да запазим българските традиции“, коментира ръководителят на танцовата формация Мартин Влахов.

За своята 10 годишнина Центърът се наложи като най-добрата школа в Югозапада. Носител е на множество престижни награди свързани с танцовото изкуство, една от тях е голямата награда на международния фестивал „Вълшебен свят“ в Хасково.

От създаването си до Днес център „Влахов“ е взел участие в 21 фестивални конкурса в България и чужбина, спечелил е 71 купи, 8 плакета и безброй медали. Центърът е отличен с 96 награди, от които 56 първи. За своето кратко съществуване Dance Center „Vlahov“ се превърна в най-големия авторитетен център за изучаване на различни видове танци.

Материалът Възпитаници на Данс център „Влахов“ облякоха носии и празнуваха в аванс 8-ми март е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Източник – Региона БГ: Възпитаници на Данс център „Влахов“ облякоха носии и празнуваха в аванс 8-ми март

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация