Версия: Бг Роналдо- Дани Златков: „Той започна да обижда съпругата ми с думи, които не искам да повтарям“

0

Известният като „българския Роналдо” -Дани Златков се озовал за кратко в ареста, след като пребил 21-годишния Оливер Златков.Екс футболистът и отскоро ММА боец беше задържан след бой пред дискотека в Благоевград в събота през нощта.

В ефира на „На кафе” Златков разказа, че е бил сериозно провокиран и затова посегнал на Оливер.

„Излизайки от дискотеката със съпругата ми и наша приятелка, видях няколко момчета, които явно ни чакаха отпред. Първо Оливер ми каза, че винаги бил мечтал да се бие с мен. Аз му отказах. Тогава той започна да обижда съпругата ми с думи, които не искам да повтарям. Тогава го ударих”, разказа Даниел Златков.

След кратка схватка и извинение от страна на Оливер, ММА боецът опитал да продължи по пътя си, но момчето отново му се нахвърлило. А приятел на Оливер, който бил свидетел на случващото се, през цялото време повтарял, че пререканието ще ги направи известни.

По-рано братът на пребитото момче разказа, че състоянието му е тежко. Имал множество синини и хематом. Бил неадекватен.

Записи от охранителни камери са заснели боя.

„Човекът, който беше пребил Оливер, видимо е Даниел Златков. Ситуацията беше, че те си говореха най-спокойно, здрависваха се, усмихваха се, след което Златков нанесе удар върху Оливер и боят започна. Към края имаше и суплес”, разказа управителят на дискотеката.

Той отбеляза още, че ММА боецът често посещавал въпросното заведение и никога не се е държал агресивно.

Братът на Оливер заяви, че Златков не се е опитвал да се свърже със семейството след инциндента. Бившият футболист обаче отрече това твърдение и каза, че е звънял два пъти. С брата на Оливер се разбрали да се поговорят и едва тогава да излизат пред медиите.

Материалът Версия: Бг Роналдо- Дани Златков: „Той започна да обижда съпругата ми с думи, които не искам да повтарям“ е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Източник – Региона БГ: Версия: Бг Роналдо- Дани Златков: „Той започна да обижда съпругата ми с думи, които не искам да повтарям“

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация