Благоевградският актьор Румен Угрински проговори за най-голямата си трагедия в живота…

0

Водещият на „Господари на ефира“ Румен Угрински наскоро трябваше да празнува 15 години семейно съжителство със съпругата си Биляна, но трагично събитие промени плановете им. Актьорът загуби брат си Антонио и изпадна в тежка депресия, от която го измъкнаха колегите му от шоуто за гафове.

„Случи се внезапно за всички нас. Много тежко го преживях. Такова нещо трудно се преодолява. Никога няма да забравя брат си, винаги ще го обичам и една част от мен ще страда за него“, проговори Угрински за загубата на най-близкия си човек.

В продължение на две седмици Румен не води „Господари на ефира“, въпреки че приятелите го посъветвали веднага да се върне на работа, за да може да се оттърси по-лесно от неприятните мисли.
„Но нямаше как да работя, защото не можех да си контролирам емоциите. Още не мога да приема, че брат ми го няма. Много ми липсва, много. Аз съм най-малкият от тримата брат“, разкрива още Угрински в интервю за „Лов Стайл“.

Материалът Благоевградският актьор Румен Угрински проговори за най-голямата си трагедия в живота… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Източник – Региона БГ: Благоевградският актьор Румен Угрински проговори за най-голямата си трагедия в живота…

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация