Бивши служителки на Цигарената фабрика в Благоевград дадоха показно на мъжете как се празнува двоен празник!

0

Дамско парти си спретнаха бивши служителки в цигарената фабрика в Благоевград в чест на двойния празник Свети Трифон и Свети Валентин.
Жените вдигаха наздравици с червено вино и играха хора под звуците на популярни македонски песни. Те дадоха урок на мъжете си, че могат сами да си напалят огън и да приготвят вкусна скара.
„Всеки ден е празник,щом сърцето е пълно с любов! Обичайте се и бъдете обичани!“, коментираха жените и разпуснаха на макс въпреки проблемите, които ги сполетяха с работните им места в последните месеци в Цигарената фабрика.

В купона се включиха Радослава Бадева, Бойка Иванова, Македонка Чанева, Лиляна Зарова, Галя Арабаджиева, Александра Цурева, Любка Мирчева, Янка Китанова, Мария Станкова, Гери Месова и Ани Чемишка и др.

Наздравиците и веселбата продължиха през целия ден.

Материалът Бивши служителки на Цигарената фабрика в Благоевград дадоха показно на мъжете как се празнува двоен празник! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Източник – Региона БГ: Бивши служителки на Цигарената фабрика в Благоевград дадоха показно на мъжете как се празнува двоен празник!

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация